Το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσώπησε τον πωλητή ακινήτου κείμενου στην Εκάλη Αττικής, αναλαμβάνοντας όλη την διαδικασία έως και την υπογραφή του συμβολαίου με τίμημα 1.300.000€.

Ειδικότερα, αναλάβαμε τις διαπραγματεύσεις με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, τον νομικό έλεγχο και τις σχετικές νομικές διαδικασίες τακτοποίησης του ακινήτου, την επικοινωνία και την οργάνωση όλων των εξιδεικευμένων επιστημόνων (μηχανικούς, τοπογράφους, λογιστές κλπ), καθώς και την έκδοση των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την υπογραφή του συμβολαίου.

Η ομάδα του δικηγορικού μας γραφείου, με πολυετή εμπειρία στον χώρο του real estate, παραστάσεις σε απαιτητικά συμβόλαια αγοροπωλησίας και εκπροσώπηση πελατών μας σε μισθωτήρια (οικίας ή εμπορικά), εγγυάται οργανωμένη αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων με συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Εάν αναζητείτε δικηγόρο για την νομική εκπροσώπηση σας σε συμβόλαιο αγοροπωλησίας ή μισθωτήριο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 210 62 00 993, ώστε να κανονίσουμε μια συνάντηση. 

 

© 2018 Mineopoulos law Powered and Developed by NETFOCUS

logo-footer