Νέα Επιτυχία: Ομόφωνη Αθώωση για Διακεκριμένη Διακίνηση Ναρκωτικών, Ληστείες, Συμμορία

Σε μια πολυσέλιδη ποινική δικογραφία, στην οποία ο εντολέας μας κατηγορούταν για τα αδικήματα 1) της διακεκριμένης κλοπής τελεσθείσας από δύο ή περισσότερους, που είχαν ενωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών κατ’ εξακολούθηση από κοινού, 2) της ληστείας τετελεσμένης και σε απόπειρα από κοινού κατά συρροή, 3) της διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών σε εκπαιδευτικό ίδρυμα και μη (διακεκριμένης) και της εγκληματικής οργάνωσης (συμμορία) για την τέλεση κακουργημάτων, το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση ενός εκ των εικοσι τεσσάρων κατηγορουμένων.

Το δικηγορικό μας γραφείο είχε αναλάβει με μεγάλη επιτυχία την υπόθεση ήδη από το στάδιο της ανάκρισης, η οποία έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2022.

Τότε από κοινού ανακριτής και εισαγγελέας είχαν αποφασίσει να ΜΗΝ προφυλακιστεί ο εντολέας μας, ο οποίος υποχρεώθηκε να δίνει το παρόν δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του και στην καταβολή εγγυοδοσίας ποσού 3.000€.

Την 21-03-2024, έπειτα από μαραθώνιες συνεδριάσεις οι οποίες διήρκησαν τρείς εβδομάδες, το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών κατέληξε στην ΟΜΟΦΩΝΗ αθώωση του εντολέα μας.

Για το δικηγορικό μας γραφείο παραστάθηκε με επιτυχία ο Βίκτωρας Μηναιόπουλος.

Σε περίπτωση που σας έχει κοινοποιηθεί κλήση για να δικαστείτε ως κατηγορούμενος/η, ή έχετε συλληφθεί και πρόκειται να δικαστείτε σύμφωνα με την αυτόφωρη διαδικασία μη διστάσετε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας (+30 210 62 00 993)  ή στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση αυτοφώρου, για να προετοιμάσουμε την υπεράσπιση σας, έγκαιρα, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Links από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που δημοσιοποιήσαν την είδηση:

Αθώοι 16 από τους 24 κατηγορουμένους στην υπόθεση της Πολυτεχνειούπολης

https://www.kathimerini.gr/society/562943110/symmories-stin-polytechneioypoli-enochoi-8-apo-toys-katigoroymenoys/

https://www.avgi.gr/koinonia/480617_athooi-oi-16-apo-toys-24-katigoroymenoys-dyo-katadikastikan-gia-plimmelimata

© 2018 Mineopoulos law Powered and Developed by NETFOCUS

logo-footer