Την 1-10-2018, το Γ’ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων έκανε δεκτούς όλους τους ισχυρισμούς μας και αθώωσε πανηγυρικά για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο, τον κατηγορούμενο – εντολέα μας,  ο  οποίος έφερε την τυπική ιδιότητα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας χωρίς ουδέποτε να ασκήσει πραγματική διαχειριστική εξουσία.

Έτσι,  υποδεικνύοντας τα αληθή υποκρυπτόμενα πρόσωπα, το Δικαστήριο, κατόπιν αιτήματος μας,  διαβίβασε την δικογραφία στην Εισαγγελία προκειμένου να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες των αληθινών υποκρυπτομένων υπαίτιων.

Συμπερασματικά, και η δίκη αυτή επιβεβαιώνει την πάγια θέση μας, ότι τα θετικά αποτελέσματα έρχονται μόνο μετά από πολύμηνη προετοιμασία και σχεδιασμό , και όχι με τυπική προετοιμασία μιας ή δύο ημερών πριν την δικάσιμο.

Το δικηγορικό μας γραφείο εξειδικεύεται σε θέματα ποινικής φύσης, ενώ έχει αντιμετωπίσει με μεγάλη επιτυχία υποθέσεις φοροδιαφυγής (βλ. Αποφάσεις) και υποθέσεις οικονομικού εγκλήματος.

Εάν αντιμετωπίζετε παρόμοια θέματα μην διστάσετε να μας καλέσετε στο +30 210 62 00 993, για να οργανώσουμε μαζί την προετοιμασία της υπεράσπισης σας.

© 2018 Mineopoulos law Powered and Developed by NETFOCUS

logo-footer