Το δικαστήριο δέχτηκε τους ισχυρισμούς μας και αθώωσε τους εντολείς μας (α’ και γ’ κατηγορούμενο) για το αδίκημα της παράνομης εμπορίας ζώων συντροφιάς.

Συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι ανήρτησαν σε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης (facebook) ότι δήθεν πωλούσαν κουτάβια ράτσας πιτμπουλ. Η δίωξη κινήθηκε κατόπιν ανώνυμης καταγγελίας στην ηλεκτρονική δίωξη ενώ ζητήθηκε η άρση της IP των εντολέων μας. Πλην όμως, όπως αποδείχθηκε από την αποδεικτική διαδικασία, τα έγγραφα και τους μάρτυρες, οι κατηγορούμενοι δεν προέβησαν στην πράξη αυτή για εμπορικούς σκοπούς και εμπορικό κέρδος κ έτσι το δικαστήριο κατέληξε στην αθώωση τους.

Για το δικηγορικό μας γραφείο παραστάθηκε με επιτυχία ο δικηγόρος Μηναιόπουλος Βίκτωρας.

Δείτε την απόφαση:

Παράνομη Εμπορία Ζώων

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για το αδίκημα αυτό μπορούν να επιβληθούν ποινές  από 1 έως 5 έτη και χρηματική ποινή έως 18.000 ευρώ. Για περισσότερα σχετικά με το αδίκημα της κακοποίησης ζώων, παράνομης εμπορίας και των συναφών πράξεων δείτε το σχετικό άρθρο στην σελίδα μας. 

Σε περίπτωση που έχετε κληθεί ως κατηγορούμενος/η, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το δικηγορικό μας γραφείο στο τηλέφωνο επικοινωνίας μας (+30 210 62 00 993), προκειμένου να επιμεληθούμε της υποθέσεως σας και να προετοιμάσουμε έγκαιρα και αποτελεσματικά την υπεράσπιση σας στο ποινικό δικαστήριο.  

 

 

© 2018 Mineopoulos law Powered and Developed by NETFOCUS

logo-footer